2013. március 10., vasárnap

Visszatértem...

Kb. 2 hónappal ezelőtt írtam bejegyzést, erre csak most jöttem rá, amikor beléptem. Az elmúlt két hónap kemény munkával telt, szerencsére rengeteg munkát kapunk. Ez azt jelenti, hogy általában napi 10-16 órát ülünk a gép előtt heti 7 napban. Eddig általában az ilyen húzós időszakok után, ami kevés alvással és mégiscsak stresszel jár, összeszedtünk egy kiadós betegséget, így jelzett a szervezetünk, hogy jó lenne leállni, vagy fékezni.
A január-február eddig a köhögős-tüsszentős-hasmenés-hányás időszaka volt az óvodai-iskolai vírusok miatt. Idén, az oviba kb. másfél hétig csak a gyerekek ötöde járt egy ilyen vírus miatt, nagyon sok családon végig is ment. Persze ebben a számban azok a gyerekek is benne vannak, akiket inkább otthon tartottak, hogy ne kapja el. Amikor a vírus miatt kidőltek a gyerekek G. még járt, tehát elvileg elkaphatta volna, de szerencsére NEM. Viszont kárpótlásul beszedett egy jó kis hányós-hasmenéses bacit, ami miatt egy éjszaka hányt, pár nap múlva ment a hasa. M. szintén elkapta ezt a vírust, de neki kb. 20 percig fájt a hasa, ami miatt azt hittük, hogy "csak" gyomorrontása van. Szóval átment rajtuk a betegség, de sokkal gyorsabban és enyhébb tünetekkel: nem volt láz, levertség, köhögés, stb. És ez így van a torokfájással, köhögéssel is :-) Szakértők szerint jövőre már ennyi tünetük sem lesz. Ámen.
Egy dologra nem hat a lekvár...a hülyeségre. Félig szárított hajjal indultam el otthonról a hajnali mínusz 2-3 fokban...így aztán sikerült egy jó kis homloküreg-gyulladást/megfázást összeszednem. Egyébként rossz szokásom, hogy kimászkálok a házból egy szál pulóverben is a téli zimankó idején, szóval kísértettem a sorsom, és hát be is következett, de ennél komolyabb betegségünk nem volt. Ennyit röviden az elmúlt két hónapról.
Ha a linkre kattintasz, egy kb. 1 perces kisfilmben megtudhatod, hogy hogyan is néznek ki a lekvárok, hogyan érkezik meg a csomag (a napokban újabb csomagot kaptunk, ezúttal futárral jött, és nagyon gondosan be van csomagolva, nehogy eltörjön).
 Flavon lekvárok képekben

Az eddigiek annyiban változtak, hogy rendeltünk a Green helyett egy üveg Active-ot, mert szeretnénk egy kicsit felpörgetni a tavaszi fáradtságban szenvedő szervezetünket (az Active-ról nincs kép a klipben).








Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése